Ověřování vzdělávacího programu Laboratorní technika u partnerské školy SPŠ Otrokovice v rámci projektu DVpV

Ověřování vzdělávacího programu Laboratorní technika u partnerské školy  SPŠ Otrokovice v rámci projektu DVpVVzdělávací program Laboratorní technika autorů Ing. Juračkové a Ing. Dederlové je cílenou pomocí odborným pracovníkům pohybujících se ve výzkumném, laboratorním či chemickotechnologickém prostředí při provádění různých druhů testování, měření a používání chemických a laboratorních přístrojů a zařízení spojených s touto činností.

Podstatou a cílem tohoto vzdělávání je proškolení odborných pracovníků na nové podmínky v tomto zaměření s cílem získání, osvojení a zdokonalení dovedností v oblasti práce chemického laboranta a technologa firmy s aplikací na výzkumné práce a diagnostiku a taktéž použití nových přístrojů s jejich obsluhou a osvojením si i nových poznatků v oblasti chemického názvosloví.
Ověřování tohoto VP probíhá v prostorách školy výukou probíraných celků, zejména ve velmi dobře zařízených laboratořích. Vymezená délka VP je stanovena na 40 hodin a jeho ověřování probíhá od března t.r. s průměrný počtem 4 školených účastníků.
Manažer projektu dne 20.4.2012 navštívil tento ověřovaný VP, viz foto, kdy se zúčastnili tohoto školení pod vedením lektorů Ing. Juračkové a Ing. Dederlové pracovníci organizace AZL Otrokovice s.r.o., kteří úspěšně absolvovali celý vzdělávací program a vedl s nimi konzultaci přínosu tohoto způsobu vzdělávání. Účastníkům ověřování byl předán k vyplnění dotazník k otázkám jejich dalšího vzdělávání a postojů k vzdělávání, který poslouží k celkovému přehledu a vyhodnocení běhu projektu Další vzdělávání pro Vás a taktéž dotazník s odbornou tématikou pro vyhodnocení jejich připomínek k případnému vylepšení či doplnění tohoto VP.
Účastníkům ověřování „Laboratorní technika“ bude předáno Osvědčení, viz. ukázka, které dokladuje účast na proběhlých modulech tohoto vzdělávacího programu a poslouží jako uznání částečné kvalifikace ve výše uvedené firmě.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.