Závěrečná konference projektu DVPV

Závěrečná konference projektu DVPVDne 22.11. 2012 byla uskutečněna zcela poslední pracovní porada tohoto projektu v jeho řádném běhu. Na konferenci se zúčastnili všichni zástupci partnerů projektu s výjimkou omluvených zástupců partnerské školy SPŠ Otrokovice.

Konference byla osnovována k ukončení chodu projektu, k jeho hodnocení a dosažení stanovených výsledků ve vztahu k poslední předkládané Monitorovací zprávy projektu.

V úvodu manažer projektu ing. Hanulík poděkoval všem přítomným za velmi dobrou spolupráci při naplňování všech výsledků a výstupů projektu a zejména ocenil práci všech odborných řešitelů na jejich tvorbě a ověřování zvolených vzdělávacích programů určených pro vzdělávání dospělých. Poděkoval i všem pracovníkům zastoupených na vedoucích pozicích za jednotlivé partnery všech škol a ocenil jejich přínos pro stmelení kolektivů jednotlivých škol i při propagaci a prezentaci škol na veřejnosti.  Připomněl, že během projektu bylo osloveno několik stovek sociálních partnerů při nabídkách vzdělávacích programů pro jejich pracovníky. Současně připomenul, že bylo ověřeno 10 vzdělávacích programů během krátké doby cca půl roku na cca 90 účastnících, čímž byl splněn jeden z nejdůležitějších stanovených indikátoru projektu. Všechny další indikátory projektu byly taktéž bezezbytku naplněny.  Podrobné výsledky budou uvedeny v 6. MZ, která bude  uveřejněna na webových stránkách projektu.

Porada pokračovala připomínkami a organizačními pokyny k dokončení chodu projektu. Byla zdůrazněna nutnost přijetí a splnění takových opatření, aby v průběhu udržitelnosti projektu po dobu pěti let bylo vždy každým rokem uskutečněno alespoň jedno ověření VP pro účastníky vzdělávání.

V závěru konference pak proběhlo slavnostní ukončení s občerstvením přítomných účastníků.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.