Zakončení VP Zavedení a využití elektronického objednávkového systému v restauračním provozu

Zakončení VP Zavedení a využití elektronického objednávkového systému v restauračním provozuDne 10. 7. 2012 bylo ukončeno dovzdělávání účastníků tohoto VP za účasti lektorů a ředitele školy PaedDr. Karla Miličky.
Slavnostní ukončení s předáním Osvědčení účastníkům ověřování VP, viz ukázka, proběhlo dne 29. 8. 2012 odpoledne v prostorách Domova mládeže školy za účasti manažera projektu, ředitele školy a hlavního vedoucího odborných řešitelů projektu, neformální besedou s účastníky pilotáže o poznatcích z průběhu ověřování a další možné spolupráci mezi školou a těmito sociálními partnery.

V úvodu besedy vystoupila hlavní lektorka Mgr. M. Šuráňová, která přítomné seznámila s úspěšnými výsledky hodnocení VP ze strany absolventů pomocí dotazníků, kteří vysoce ocenili celkovou připravenost a přínos a i celkový průběh vzdělávání a předala zpracované odborné dotazníky HVOŘovi k souhrnnému vyhodnocení. Manažer projektu spolu s ředitelem školy poděkovali za účast na ověřování tohoto VP a popřáli úspěšné využití načerpaných znalostí a dovedností získaných při školení zejména s využitím SW Smart Waiter při jejich činnosti. Dále připomněli možnost případné účasti i dalších zaměstnanců a partnerských pracovníků v rámci dalších nabídek inovovaného VP v průběhu udržitelnosti projektu a odkázali na další vzdělávací programy, které jsou v nabídce tohoto společného projektu devíti škol v našem regionu a jež jsou dostupné u každé partnerské školy a na webových stránkách tohoto projektu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.