Školení Řěšanů, Škovedů a Řešitelů VP projektu dne 29.2.2012 v SPŠP-COP Zlín

Školení Řěšanů, Škovedů a Řešitelů VP projektu dne 29.2.2012 v SPŠP-COP ZlínNa základě vnitřního plánu koncepce vzdělávání a školení v rámci projektu DVpV bylo zařazeno další, již předposlední školení Řešitelů analytických činností a sítě (Řešani), Školních vedoucích odborných řešitelů (Škovedi) a samotných Odborných řešitelů vzdělávacích programů (Řešitelé VP) na téma Hodnocení vzdělávacích programů, aby tak mohlo dojít ještě ke zvýšení účinnosti a vylepšení strukturní náplně a celkového provedení vytvářených vzdělávacích programů u jednotlivých partnerských škol.

Přednášku vedl lektor Mgr. Michal Hampala, který si na účastníky, zastoupené tentokráte v hojném počtu cca 35 osob, připravil přednášku doplněnou stručnou PowerPointovou prezentací, viz příloha. Školení probíhalo  v přednáškovém sálu učebny 303 na centrálním pracovišti SPŠ polytechnické –COP Zlín, kde po jejím skončení proběhla ještě i pracovní schůzka zapojených členů projektu, viz foto.

Lektor dle připravené  osnovy konzultačním způsobem doporučoval tvůrcům a řešitelům VP postupy při jejich tvorbě a upozorňoval je na nejčastější chyby, vznikající při jejich tvorbě. Naváděl účastníky na pokrytí zázemí a důkladnou přípravu před ověřováním VP a zajištění dostupných studijních materiálů a moderních způsobů výuky souvisejících s VP.

Mimo základních pojmů a vysvětlení souvislostí  bylo probráno i správné časování modulárního řazení VP a otázka spolupráce s odborníky při dotváření VP.

Dotazník, kterým se hodnotila tato přednáška, její zabezpečení a přínos, vyzněl vcelku příznivě. Poslední plánované školení bylo dohodnuto uskutečnit na půdě partnerské školy v měsíci březnu t.r.

Manažer projektu

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.